Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές για μια 78 Βρετανίδα, η οποία έχασε την ζωή της στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου, όπου διέμενε.
Η γυναίκα που βρισκόταν την Κυριακή στο ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας το μπάνιο στην πισίνα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.
Βρήκε από την πισίνα και κάθισε στην ξαπλώστρα της, όμως λίγο λεπτά αργότερα κατέρρευσε.
Στο σημείο έσπευσαν για να την βοηθήσουν ναυαγοσώστες, ενώ το προσωπικό κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως η 78χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι στο πλαίσιο της προανάκρισης συνέλαβαν την ναυαγοσώστρια της συγκεκριμένης πισίνας, η οποία όπως διαπιστώθηκε την ώρα του συμβάντος δεν βρισκόταν στο πόστο της, την διευθύντρια και τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου.
Με εντολή του εισαγγελέα και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.
Τα αίτια θανάτου της 78χρονος θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή, ενώ το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.