H εκπαιδευτικός και πρώην αντιδήμαρχος που έκανε βιβλίο τα κρητικά προϊόντα

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα βιβλίο, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε γευστικούς «θησαυρούς», με έντονο άρωμα Κρήτης, από το αστείρευτο «σεντούκι» της ελληνικής κουζίνας, «γεννήθηκε» και φέρει την υπογραφή της Ελευθερίας Αλιφιεράκη.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η κα. Αλιφιεράκη μίλησε για την παρουσίαση του βιβλίου, η οποία θα λάβει χώρα στις 20.00 το βράδυ στο καφέ «Μαρίνα» ενώ μίλησε και για το άλλο πάθος της, την… διδασκαλία!

Πιο συγκεκριμένα, η κα. Αλιφιεράκη είναι εκπαιδευτικός και διορίστηκε μόνιμα πέρσι το καλοκαίρι έπειτα από 23 χρόνια που υπήρξε αναπληρώτρια, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα Χανιά και ειδικότερα σε Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο.

«Οι γεύσεις, το βιβλίο, το blog και η μαγειρική είναι το χόμπι μου, είναι μια αγάπη που δεν εξασκώ βιοποριστικά αλλά γινόταν ανέκαθεν με ευχαρίστηση στον ελεύθερο χρόνο μου, πειραματισμοί, γεύσεις. Το άλλο κομμάτι το αγαπώ επίσης πολύ, γι’ αυτό το κυνήγησα 23 χρόνια και είναι η δουλειά μου» μας αναφέρει.

Το blog της δημιουργήθηκε πριν επτά χρόνια και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι ήθελε… κάπως να ταξινομήσει τις αμέτρητες συνταγές της! «Είχα συνταγές σε βιβλία, χαρτοπετσέτες, σε κομμάτια από περιοδικά. Υπήρχε πολύ υλικό που ήθελα κάπως να τακτοποιηθεί για να μπορώ να τα βρίσκω. Επίσης, να μπορούν και οι φίλες μου να τα βρίσκουν ευκολότερα».

Δείτε εδώ όσα ανέφερε η κα. Αλιφιεράκη:

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα