Γυναίκα 77 ετών παντρεύτηκε… τον εαυτό της – Το ηχηρό μήνυμα που στέλνει

Πρέπει να διαβάσετε

Σε έναν κόσμο όπου η αγάπη παίρνει διάφορες μορφές και εκφράσεις, υπάρχουν εκείνοι που επιλέγουν να… γιορτάσουν τον εαυτό τους με μοναδικούς και εμπνευσμένους τρόπους.

Μια τέτοια ιστορία έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο, όταν μια 77χρονη γυναίκα αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της, φορώντας το νυφικό που πάντα ονειρευόταν!

Αυτή η τολμηρή πράξη αυτοεπιβεβαίωσης και… αυτοαγάπης καθήλωσε τις καρδιές των αναγνωστών και άνοιξε συζητήσεις αναφορικά με τη σημασία του να αγαπάμε τον εαυτό μας και να βρίσκουμε την ευτυχία μέσα μας.

Σε αυτή την περίεργη κίνηση, η Dottie Fideli, μια 77χρονη γυναίκα από μια μικρή πόλη των ΗΠΑ, η οποία μετά από χρόνια προσωπικής ανάπτυξης και προβληματισμού, αποφάσισε ότι ήταν έτοιμη να κάνει ένα συμβολικό βήμα.

Αυτό ήταν το να… παντρευτεί τον εαυτό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή, προκειμένου να τιμήσει και να γιορτάσει την αξία και την ανεξαρτησία της.

Πρόκειται, όπως ισχυρίζεται, για μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τις κοινωνικές προσδοκίες και να αποδείξει ότι μπορεί κανείς να βρει την ολοκλήρωση και τη χαρά χωρίς να εξαρτάται από τους άλλους.

Περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς που υποστήριξαν ολόψυχα την απόφασή της, αντάλλαξε όρκους με τον εαυτό της σε μια ειλικρινή τελετή γεμάτη γέλιο και δάκρυα χαράς.

Δείτε το βίντεο

Η πράξη της αυτή να παντρευτεί τον εαυτό της προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ιστορία της ενθαρρύνει τους άλλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή συνθηκών, να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους. Φυσικά δεν έλειψαν κι αυτοί που προχώρησαν σε κοροϊδευτικά και πικρόχολα σχόλια.

 

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα