Γήπεδο ΑΕΚ: Από την ΕΡΤ η τηλεοπτική μετάδοση των εγκαινίων της «OPAP Arena»

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η «OPAP Arena» θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον κόσμο της ΑΕΚ. 19 χρόνια… υπομονής θα λάβουν τέλος, με τους “κιτρινόμαυρους” να φτάνουν σε συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση αυτής της ιστορικής στιγμής.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει μια ξεχωριστή γιορτή, γεμάτη αναφορές στις ρίζες του συλλόγου και του προσφυγικού ελληνισμού. Τα εγκαίνια της “OPAP Arena” την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρείται δεδομένο ότι το νέο γήπεδο της Ένωσης θα… φουλάρει.

Από την ΑΕΚ όμως θέλουν η ιστορική αυτή στιγμή να φτάσει στο σπίτι κάθε φίλου της ΑΕΚ, που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο νέο γήπεδο της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο -και σύμφωνα με δημοσιεύματα- οι “κιτρινόμαυροι” συμφώνησαν με την ΕΡΤ, για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των εγκαινίων.

Έτσι κάθε φίλος της Ένωσης στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ιστορική αυτή στιγμή. Αναφορικά τώρα με τον τρόπο εισόδου, η η ΑΕΚ θα δώσει άμεσα λεπτομέρειες. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:00 και πιθανότατα θα είναι διάρκειας τριών ωρών.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα