Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σε συντονισμό και με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, για το έργο ανάπλασης των Τειχών στην οδό Μποφώρ.
Τα παραπάνω γνωστοποίησε, με ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος – μεταξύ άλλων – αναφέρει, πως δεν πρέπει να διαταραχθεί η πλούσια αθλητική δραστηριότητα του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών αλλά και να δοθούν λειτουργικές λύσεις στη χρήση και λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Γιώργος Διδασκάλου Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού, ο Θεμιστοκλής Βλαχούλης Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, ο Νίκος Συριγωνάκης Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, ο Κωνσταντίνος Φασουλάκης Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κρήτης, ο Μιχάλης Δελάκης Πρόεδρος Ο.Α.Α. Ηρακλείου, η Μαρία Κασσωτάκη Προϊσταμένη Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Κρήτης και ο Γιάννης Αναστασάκης Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Τεχνικών Έργων.