Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθαργιά: Διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από εννέα μήνες γάμου και έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις διαζυγίου. Την είδηση μετέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ οι δυο τους χώρισαν συναινετικά.

«Ένας μεγάλος έρωτας, ένας γάμος που διήρκησε μόλις 9 μήνες, ούτε έναν χρόνο. Τα παιδιά που από κοινού μεγαλώνουν και το παιδάκι της Κρίστη αποφάσισαν ότι πλέον δεν θα συνεχίσουν να ζουν μαζί» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022 στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από την αναχώρηση για το «Asian Express». Ο γνωστός tatoo artist και η ψυχολόγος επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος του Γιώργου Μαυρίδη, Γιώργος Κατσινόπουλος.

Βέβαια, στο Asia Express δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά ξεσπούσαν σε καβγάδες. Λίγο η ταλαιπωρία, λίγο το ότι ήταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί το ζευγάρι συχνά τσακωνόταν μπροστά στις κάμερες. «Για ποιο λόγο τώρα να παίξω, ρε φίλε, το παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν με γουστάρει; Ότι κι αν λέω, ότι κι αν κάνω! Δεν το γουστάρεις, ρε φίλε, στραβώνεις με τα πάντα! Δεν πρόκειται να μου πεις μπράβο, ρε φίλε, για κάτι! Ποτέ, ποτέ, ποτέ και είσαι από το πρωί έτσι Κρίστη μου» είχε πει έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης στη σύζυγό του.

Η ανάρτηση του κουμπάρου του ζευγαριού

Ο στενός φίλος του Γιώργου Μαυρίδη και κουμπάρος του, Γιώργος Κατσινόπουλος, με μια ανάρτησή του πριν δέκα ημέρες στα social media είχε «προδώσει» κατά κάποιον τρόπο τον χωρισμό του ζευγαριού.

«Οι καλές μέρες μας δώσανε ευτυχία… Οι κακές μας δώσανε εμπειρία… Και οι χειρότερες όλων μας μάθανε να μην τα παρατάμε… #always_in_your_side #brothersforlife» είχε γράψει ο Γιώργος Κατσινόπουλος, τονίζοντας πως πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη σε ό,τι και αν περνάει.

 

«Με εξίταρε όταν η Κρίστυ μου είπε ότι έχει παιδί»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, με την εντυπωσιακή ψυχολόγο να έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της. Ο Γιώργος Μαυρίδης με το που γνώρισε τον μικρό ταίριαξε κατευθείαν μαζί του και πλέον είναι ο κολλητός του!

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών. Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Η συγκατοίκηση, η συντροφικότητα και όλα αυτά ήρθαν στην πορεία της ζωής μου, όπου και μου το έβγαλε ο άνθρωπός μου και έτσι προχώρησα στην πρόταση. Όταν της έκανα την πρόταση γάμου νόμιζε πως η κάμερα έγραφε για τα γυρίσματα της εκπομπής, καλά πήγε όμως. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια» είχε αποκαλύψει ο παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί. Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται!» είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Tik Talk.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μοιραστεί καρέ καρέ τη στιγμή της απρόβλεπτης πρότασης γάμου που είχε κάνει στην Κρίστη Καθαργιά στην παραλία.

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα