Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της  στη Φολέγανδρο και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αρχικά θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, για να διενεργηθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η υπεράσπιση του, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι αποκαλύψεις που φέρνει όμως στο φως η ιατροδικαστική εξέταση , προκαλούν σοκ. Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, προκύπτει ότι η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί γροθιά ή χαστούκι στο πρόσωπο της σε προγενέστερο στάδιο της δολοφονίας της, έφερε εκδορές στην πλάτη και ένα τραύμα στο κεφάλι , μετά την πτώση της στα βράχια .

Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι δεν αποκλείεται ο 30χρονος να ξυλοφόρτωσε την άτυχη κοπέλα κοντά στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, να την έσυρε και να την πέταξε στην θάλασσα. Δεν μπορεί όμως να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά πτώση από τόσο μεγάλο ύψος και σύρσιμο στα βράχια. Σε κάθε περίπτωση, διαπιστώνεται ότι η  άτυχη κοπέλα ζούσε όταν έπεσε στο νερό.

Τέλος, αίσθηση προκαλούν όσα είπε ο αγροτικός ιατρός του νησιού βρέθηκε στην παραλία της Λυγαριάς την μέρα που εντοπίστηκε η 26χρονη, δήλωσε ότι προσπάθησε να της κάνει αναπνευστική ανάνηψη και τόνισε ότι ήταν ακόμα ζεστή. «Αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα από το νερό ενδεχομένως να είχε σωθεί», ανέφερε ο ιατρός

Πηγή: skai.gr