Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: Είχε βγει ένας δημοσιογράφος κι είχε πει ότι είχε «φύγει», ενώ δεν ίσχυε

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Γιάννης Βαρδής έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του, Αντώνη και τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν τότε, για εκείνον.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, ανέφερε: «Είχα θυμώσει την εποχή που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος κι έγραφαν διάφορα σχόλια ότι καλώς να φύγει από τη ζωή».

«Είχε βγει κι ένας δημοσιογράφος κι είχε πει ότι είχε φύγει, ενώ δεν ίσχυε. Μου έλειψε πολύ να βλέπω και τους δύο μου γονείς σπίτι. Μου έλειψε η επικοινωνία. Έβλεπα τη μητέρα μου και κάποια ΣΚ τον πατέρα μου. Το οικογενειακό περιβάλλον της καθημερινότητας ή των γιορτών που ήμασταν μαζί, το έχω ζήσει ελάχιστα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως πατέρας. «Μπαμπάς δεν γεννιέσαι. Δεν ξέρεις πώς είναι οι συνθήκες, όταν αποκτάς αυτό το δώρο της ζωής. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι γεννημένος μπαμπάς», σημείωσε.

«Μου αρέσει πολύ όλο αυτό που ζω. Το αγαπώ πολύ και μου αρέσει να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς. Από την ώρα που θα ξυπνήσουν έως την ώρα που θα κοιμηθούν», πρόσθεσε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα