Γιάννης Τσορτέκης για Maestro: «Η δυσοσμία του Χαράλαμπου νομίζω πως δύσκολα θα βγει από πάνω μου»

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Γιάννης Τσορτέκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Maestro», αλλά και τον ρόλο του «Χαράλαμπου».

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με την ερμηνεία του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και στο «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε στο περιοδικό «ΚΟΙΤΑ». Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο «Βreakfast@Star».

«Με τον Χαράλαμπο στο Maestro ήρθα τόσο κοντά με τη σαπίλα που σκεπάζει την κοινωνία. Δυσκολεύτηκα. Ειδικά με τη σκηνή του ξυλοδαρμού. Άλλαξα μέσα από αυτό. Η ενδοοικογενειακή βία με τρομάζει. Καταρρακώθηκα, όταν είδα τον εαυτό μου στον ρόλο του κακοποιητικού γονέα» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι τρομερό, αν κάτσεις να το σκεφτείς, να μη σε δέχεται ο άνθρωπος που σε έφερε στη ζωή. Η παιδεία είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης από τη ρίζα. Δυσκολεύτηκα να τα βρω με τον Χαράλαμπο, δεν ήταν καθόλου εύκολο».

Όπως είπε, για να καταφέρει να «μπει» στον ρόλο, έπρεπε να ψάξει σε αυτόν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα του. «Προσπάθησα μανιωδώς να βρω 1-2 καλά στοιχεία του χαρακτήρα του, μπας και τον συμπαθήσω λίγο και μπορέσω να συνυπάρξω μαζί του. Ανακάλυψα τη μοναξιά του και μπορούσα κάπως να το καταλάβω» εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως πιστεύει ότι η «δυσοσμία» του χαρακτήρα αυτού θα αργήσει πολύ «να φύγει από πάνω του».

«Η δυσοσμία του νομίζω πως δύσκολα θα βγει από πάνω μου. Δεν με νοιάζει που η σειρά μπήκε στο Netflix. Σαφώς και καμαρώνω, αλλά θα είχα τα ίδια συναισθήματα κι αν δεν έμπαινε. Στην απόφασή μου να συμμετέχω και εγώ στο Maestro και να απαντήσω θετικά στον Παπακαλιάτη, έπαιξε μεγάλο ρόλο ο γιος μου. Όταν το συζήτησα μαζί του, μου είπε με σιγουριά “μπαμπά, κάν’το” και το έκανα» δήλωσε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα