Ο Ηρόδοτος, μαζεύει πόντους και στην Ιεράπετρα, απέναντι στον ΟΦΙ (1-1) πήρε ένα ακόμη φτάνοντας στους 5, που τον φέρνουν στην 8η θέση.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Γιάννης Τάτσης, χαρακτήρισε σπουδαίο τον βαθμό και αναφέρθηκε στο μικρό ρόστερ της ομάδας, αλλά και στο μικρό ρόστερ του συλλόγου.

Οπως είπε «πολύ καλό αποτέλεσμα για μας, δεδομένου ότι έχουμε ένα μικρό ρόστερ με 21 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Είχαμε και έναν σοβαρό τραυματισμό, του Μπολάκη, ενώ χάσαμε και τον Αρναούτογλου στο ματς με τα Χανιά. Όπως καταλαβαίνετε αυτό κάνει το σημερινό βαθμό ακόμα πιο σπουδαίο. Σαν παιχνίδι ήταν ανοικτό θα έλεγα, θα μπορούσαμε εύκολα να το χάσουμε αλλά και σε κάποιες στιγμές, να το κερδίσουμε. Δεν ήμασταν καλοί καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, είχαμε όμως εξάρσεις που σε αυτές θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.Μην αδικώ την προσπάθεια του ΟΦΙ, που σε στιγμές αδυναμίας δικές μας θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι…».

Για τομ επόμενο εντός έδρας παιχνίδι  με την Καλλιθέα, τόνισε ότι «είναι δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι το Γενάρη θα είναι δύσκολο για μας. Όπως ανέφερα νωρίτερα λόγω μικρού ρόστερ, αναγκαστικά, ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για μας. Η ομάδα χτίστηκε τελευταία στιγμή, έγινε ΠΑΕ, προσπάθησε πολύ να μπει στην κατηγορία, είχαμε προβλήματα και έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Για μας δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Για εμένα σαν προπονητής, δεν υπάρχει ούτε υπήρξε εύκολο παιχνίδι. Αυτό που επιθυμώ είναι οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έπειτα, βλέποντας και κάνοντας…»

Ο.Φ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Στάϊκος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Ντε Λορέντζι, Ντι Λορέντζο (76′ Κατάλντι), Κάρδαρης, Ψάνης (73′ Μπλάνκο), Λεμονής, Μπενίτεζ, Μεσσιδόρο, Αντερέγκεν, Βουό.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Καντέ (59′ Βρεττός), Κατίδης (88′ Καργιωτάκης), Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης (64′ Αργκιλέσι), Χατζησάββας, Γκίνη (88′ Χαρίτος), Λουμπάκης, Αποστολίδης (64′ Κοιλιάρας).