Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τι συνέβη και δεν εμφανίστηκε στο J2US

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη ήταν το ζευγάρι που απουσίαζε από το 12ο live του J2US το Σάββατο 27 Μαΐου. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα της προηγούμενης εβδομάδας και έτσι οι κανόνες του απαγόρευαν να διαγωνιστεί με την τραγουδίστρια.

Στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα τόνισε πως για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο “J2US” και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και τους εργαζομένους της.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το J2US

«Λοιπόν, αναγκάζομαι να απαντήσω και να εξηγήσω τι πραγματικά συμβαίνει.

1) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και όλους όσους εργάζονται σε αυτή.

2) Για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή εκπομπή.

3) Τόση δημοσιότητα, θα την ζήλευε ακόμα και ο Πρωθυπουργός! Επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα που είναι στην εκπομπή και αξίζουν να προβληθούν όπως πρέπει.

4) Τα παράπονά μου είναι πολύ στοχευμένα και έχουν να κάνουν με πολύ συγκεκριμένα άτομα. 

5) Στην επόμενη εκπομπή θα δείτε την καλύτερη εμφάνισή μου με ξένο τραγούδι, guest δύο κορυφαίους μουσικούς.

6) Το ότι μου γίνεται ένας ανελέητος “πόλεμος” είναι πια αναμφισβήτητο και λυπηρό.

7) Το μόνο που καταφέρουν κάποια σιχαμένα κείμενα που διαβάζω στο internet είναι να μου χαλάνε την ψυχολογία.

8) και τελευταίο και το τονίζω. Να ξέρετε ότι είμαι πάρα πολύ δυνατός, σαν άνθρωπος. Μπορώ να ανταπεξέλθω από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και αυτοί που νομίζουν ότι με έχουν “τελειώσει” με όλη αυτή την εμπόλεμη ατμόσφαιρα, στην πραγματικότητα τους έχω ήδη τελειώσει εγώ, εάν και εφόσον χρειαστεί. Κατανοητό φαντάζομαι.

Λοιπόν, αυτά είχα να πω. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος, έβαλα τα πράγματα στη σωστή τους θέση και όλα καλά. Εύχομαι σε όλους καλή Κυριακή», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα