Γιάννης Μόρτζος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης φαντάζομαι ότι έκανε πράγματα σε στιγμές παρόρμησης»

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Γιάννης Μόρτζος και η Γιούλη Ζήκου παραχώρησαν αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είμαι αντίθετος με το να γίνεται ένα έγκλημα και να το δηλώνουν μετά από είκοσι χρόνια. Δεν αμφισβητώ ότι έγιναν αυτά τα γεγονότα τότε, μετά από δεκαπέντε χρόνια δεν θα πουν τι ακριβώς έγινε, το πράγμα έχει γίνει λίγο παραμύθι, βγαίνουν πράγματα που μπορεί να μη συνέβησαν. Δεν έπρεπε να περιμένουν τόσα χρόνια για να μιλήσουν. Έχουν ένα βαθμό αντεκδίκησης»

Για την συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Με τον Πέτρο ήμουν κι είμαι φίλος, τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό. Ο Πέτρος φαντάζομαι ότι έκανε πράγματα σε στιγμές παρόρμησης. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι πράξεις για τις οποίες τον καταγγέλλουν δεν μειώνουν το ταλέντο του».

Η Γιούλη Ζήκου

«Είμαι με τις γυναίκες, γιατί πέρασα διάφορα κι εγώ στο χώρο της υποκριτικής. Ο Φιλιππίδης καταδικάστηκε στη συνείδηση του κοινού, δεν έχει σημασία η δικαστική απόφαση».

Ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του συζύγου της, Γιάννη Μόρτζου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε ”σκοτωθεί” γι’ αυτό το θέμα. Αυτά που λέει για εμένα είναι απαράδεκτα. Είναι σαν μην συμπονά κι εμένα με όλα αυτά που έχω περάσει. Η Σοφία Μπεκατώρου ”άνοιξε” τον δρόμο κι άνοιξαν τα υπόλοιπα στόματα».

Και υπογράμμισε: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τον σύζυγό μου ότι τα θύματα έπρεπε να μιλήσουν όταν υπέστησαν τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Τα θύματα μπορούν να κάνουν τις καταγγελίες και μετά από πενήντα χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα