Γεωργιάδης: Κάθε εβδομάδα το καλάθι κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Πρέπει να διαβάσετε

Άλλη μία επίσκεψη σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για να δει από κοντά τις τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε άλλη μια επίσκεψη σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ για να δει από κοντά τις τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού» και να επιβραβεύσει την επιχείρηση που διατηρεί χαμηλές τιμές.

«Μέσα στο καλάθι είχαμε πάρα πολλά επώνυμα προϊόντα. Οι τιμές είναι καλές. Εδώ είδαμε τιμές χαμηλότερες από ότι πριν. Μετά από τέσσερις εβδομάδες έχουμε πετύχει μειώσεις στα επώνυμα προϊόντα, ελάχιστες αυξήσεις και πολλά προϊόντα με σταθερές τιμές. Σε περιβάλλον πληθωρισμού που τρέχει με 10% αυτό είναι από μόνο του πολύ μεγάλη μείωση» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, «όλες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είμαι ευτυχής που και νέοι παίχτες εμπιστεύονται το καλάθι και συμμετέχουν στην προσπάθεια», επισημαίνοντας ότι «εβδομάδα με την εβδομάδα το καλάθι κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών».

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι αρχικά τη πρωτοβουλία αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό ωστόσο, όπως υποστήριξε, έχει πλέον δημιουργήσει μια μεγάλη αγορά.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα