Γενική σύρραξη σε αγώνα γυναικείου NCAA! (Video)

Πρέπει να διαβάσετε

Χαμός στο South Carolina-LSU με ξύλο και αποβολές!

Ξέφυγε η κατάσταση στην αναμέτρηση του South Carolina με το LSU για τον τελικό της περιφέρειάς τους στο γυναικείου NCAA.

Ένα αντιαθλητικό φάουλ για τράβηγμα σε σορτς προκάλεσε γενική σύρραξη, που κορυφώθηκε όταν η Καμίλα Καρντόσο του South Carolina γκρέμισε στο παρκέ με σπρώξιμο την Φλοτζέι Τζόνσον του LSU. Μάλιστα, ο αδερφός της τελευταίας πήδηξε πάνω από τον πάγκο της γραμματείας για να υπερασπιστεί την αδερφή του, αλλά γρήγορα ένας άνδρας ασφάλειας τον συγκράτησε και τον απομάκρυνε.

Οι διαιτητές μετά από την εξέταση του βίντεο απέβαλαν την Καρντόσο για την βίαια κίνησή της, καθώς επίσης άλλες τρεις παίκτριες του South Carolina αλλά και δύο του LSU (έξι αθλήτρια συνολικά) επειδή εγκατέλειψαν τους πάγκους των ομάδων τους.

Η Καρντόσο λίγες ώρες μετά απολογήθηκε με μήνυμά της. «Η συμπεριφορά μου δεν αντικατοπτρίζει το ποια είμαι ως άνθρωπος, ούτε το πρόγραμμα του South Carolina. Ζητώ συγνώμη για όσα προκάλεσα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις μου και δεσμεύομαι πως στο μέλλον θα φέρομαι με τον μέγιστο σεβασμό», ανέφερε, αλλά είναι πολύ πιθανό να της επιβληθεί βαριά τιμωρία.

Πηγήsport-fm.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα