Γατάκι επέστρεψε σπίτι σέρνοντας το κεφάλι … αλιγάτορα

Πρέπει να διαβάσετε

Δεινός θηρευτής αποδείχθηκε ένα αξιαγάπητο γατάκι στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, το οποίο επέστρεψε στο σπίτι του, σέρνοντας ένα κεφάλι αλιγάτορα.

Η ιδιοκτήτρια του, Wendy Wiesehuegel , μιλώντας στην daily mail, είπε πως, αρχικά, νόμιζαν ότι πρόκειται για μεγάλο ψάρι και πρόσθεσε πως έχει την εντύπωση ότι είχε δει έναν αλιγάτορα να περιφέρεται στη λίμνη.

H Wiesehuegel μπροστά στο περίεργο θέαμα ενημέρωσε το τμήμα διαχείρισης Φυσικών Πόρων, το οποίο της απάντησε πως θα πρέπει να στείλει ειδικό για να επιβεβαιώσει, αν πρόκειται για αλιγάτορα.

 

Ο διευθυντής του τμήματος Tim Aspeson, δήλωσε ότι πιστεύει πως προέρχεται από πραγματικό αλιγάτορα και όχι από αναμνηστικό.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα μπορούσε να είναι κατοικίδιο ζώο που είτε δραπέτευσε είτε απελευθερώθηκε στη φύση, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς κατέληξε χωρίς σώμα και στα σαγόνια της χαριτωμένης γάτας.

«Οι αλιγάτορες δεν είναι ιθαγενές είδος στο Ουισκόνσιν. Πρόκειται για κατοικίδια ζώα που δραπετεύουν  ή που απελευθερώνονται και καταλήγουν σε λίμνες»δήλωσε η βιολόγος Ρόρι Παλούσκι και συμπλήρωσε ότι ένας αλιγάτορας έχει λίγες πιθανότητες να επιιβιώσει στην πολιτεία εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα