Γ. Τοράλ: “Σημαντικό να έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας” (Video)

Πρέπει να διαβάσετε

Ως μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που ήταν η τελευταία που νίκησε τον ΟΦΗ, χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Βόλο ο Γιον Τοράλ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας στις δηλώσεις του στο κανάλι του ΟΦΗ στάθηκε και στη μεγάλη βοήθεια που δίνει ο κόσμος με την παρουσία του στους αγώνες.

Πέντε αγώνες στη σειρά χωρίς να γνωρίσει την ήττα έχει ο ΟΦΗ, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Βόλο θέλει να διευρύνει αυτό το σερί και να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση που έχει φέτος και είναι έξι αγώνες αήττητος. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση του Βόλου, της ομάδας από την οποία γνώρισε την τελευταία του ήττα.

Ο Γιον Τοράλ μιλώντας στο κανάλι του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, χωρίς να ξεχνά τον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου:Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το γνωρίζουμε καλά. Έχουμε την εμπειρία του τελευταίου μεταξύ μας παιχνιδιού εκτός έδρας το οποίο έγινε πρόσφατα και ηττηθήκαμε. Θέλουμε να αντιστρέψουμε ο,τι έγινε και να πάρουμε τη νίκη.

Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αυξήσουμε τη μεταξύ μας διαφορά στη βαθμολογία”.

Ιδιαίτερη αναφορά από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό έγινε στον κόσμου του Ομίλου και τη βοήθεια που δίνει στην ομάδα, εκφράζοντας την αίσθηση χαράς που νιώθουν όλοι στον ΟΦΗ από την παρουσία του: “Είναι σημαντικό να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας στα δυο παιχνίδια που απομένουν στην έδρα μας. Είναι ωραίο να τους αισθανόμαστε δίπλα μας και να παίζουμε μπροστά τους. Νιώθουμε τη στήριξή τους όταν παίζουμε στο σπίτι μας. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που όλοι θέλουμε”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα