Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
28.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Γ. Σπυριδάκης: Θα είναι πενταετία των υποδομών και των μεγάλων επενδύσεων στην Κρήτη

Πρέπει να διαβάσετε

Έχοντας εμπειρία και εμπλοκή με την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Χανίων, ο Γιάννης Σπυριδάκης, επιχειρεί να… ανέβει ένα σκαλί παραπάνω, θέτοντας υποψηφιότητα ως περιφερειακός σύμβουλος Χανίων στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη.  Ο Γιάννης Σπυριδάκης είναι πρώην αθλητής και τώρα πρόεδρος στον Μινώταυρο Μουρνιών και τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων.

Ο ίδιος μίλησε στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τη Μαρία Μπινιχάκη για το όραμα του που αφορά στην Κρήτη των επόμενων δεκαετιών αλλά και στα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω της Περιφέρειας Κρήτης, που δίνουν την ευελιξία, όπως είπε για να υλοποιηθούν παρεμβάσεις ευρύτερα στο νομό Χανίων.

«Η Περιφέρεια είναι το ουσιαστικότερο και ισχυρότερο χρηματοδοτικό εργαλείο από το οποίο μπορείς να απορροφήσεις πόρους αλλά και ευελιξία για να υλοποιήσεις πράγματα για συγκεκριμένες περιοχές και ευρύτερα για τον νομό».

Ο κ. Σπυριδάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα υποδομών και στην ανάγκη συστράτευσης όλων, για την Κρήτη του 2030 και του 2050.

«Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να έχουμε το βλέμμα μας στην επόμενη μέρα και στο αύριο του νησιού μας. Θα είναι η πενταετία των υποδομών, των πολύ μεγάλων επενδύσεων. Για να δημιουργήσουμε την Κρήτη του 2030 και του 2050, επιβάλλει από όλους μας μια υπεύθυνη στάση, μακριά από παραταξιακές διαχωριστικές γραμμές να μπορέσουμε όλοι μαζί συνεργαζόμενοι να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την Κρήτη, με στόχευση στα παιδιά μας, στη επόμενη γενιά».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σπυριδάκη:

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα