Γ’ Εθνική: Τι λένε στο Creta24 οι παράγοντες των Κρητικών ομάδων για τον καταρτισμό των ομίλων

Πρέπει να διαβάσετε

Γνωστοί έγιναν την Τρίτη οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής αλλά και ο καταρτισμός τους, με τις κρητικές ομάδες (ΑΟΑΝ, Γιούχτας, Πόρος, ΑΟ Τυμπακίου, Αλμυρός) να τοποθετούνται στον 5ο όμιλο με τα εξής σωματεία:

Άγιος Ιερόθεος ή Αγία Παρασκευή ή Πανιώνιος ή Άρης Πετρούπολης ή Φωστήρας*), Κερατσίνι, Εθνικός, ΑΕ Μοσχάτου, Θύελλα Ραφήνας, Μαρκό. 

Το Creta24 επικοινώνησε με τους παράγοντες των ομάδων της Κρήτης προκειμένου να μας μεταφέρουν το κλίμα μετά την επίσημη δημοσιοποίηση των ομίλων.

«Όποιος δεν μπορεί να πάει να παίξει τοπικό»

Ο Πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης, εμφανώς ικανοποιημένος, σχολίασε πως η ομάδα του έχει χαρεί που θα αγωνιστεί σε τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Θα είναι πραγματικό πρωτάθλημα, δεν πρέπει να αποφεύγουμε δυσκολίες. Όποιος μπορεί, μπορεί. Όποιος δεν μπορεί να πάει να παίξει τοπικό.

Αν υποβιβαστείς από αυτόν τον όμιλο ποιος θα πει κάτι; Θα πέσουν πέντε ομάδες, ποιος μπορεί να σου προσάψει κάτι;

Έχουμε χαρεί που είμαστε σε όμιλο με δυνατές, ιστορικές ομάδες, θα χαρούμε το ποδόσφαιρο, θα δούμε ματσάρες. Ευκαιρία να κάνουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα, έστω από το Νοέμβρη μέχρι το Μάη, με γεμάτες Κυριακές, ποδοσφαιρικές. Έχουμε καλές ομάδες και μας υπολογίζουν.»

«Πιο δύσκολα τα πράγματα για όλους»

Για λογαριασμό του Γιούχτα, ο Στράτος Κοτζαμάνης, ο οποίος ήταν και πρόεδρος των πρασίνων την πρώτη χρονιά που υπήρξε η τότε “νέα” Γ’ Εθνική και οι Αρχανιώτες αγωνίστηκαν σε αθηναϊκό όμιλο, τόνισε πως η διοίκηση ξαφνιάστηκε:

«Μας ξάφνιασε γιατί την Κυριακή ξέραμε ότι θα είμαστε σε άλλο όμιλο, σήμερα είμαστε σε άλλο.

Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικός όμιλος, θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για όλους. Οι μετακινήσεις θα είναι πιο εύκολες, γιατί αν ήμασταν στον όμιλο με τις ομάδες της Πελοποννήσου, σε κάποια ταξίδια θα έπρεπε να κάνουμε διανυκτέρευση.

Είναι όπως είπα από την αρχή, προπονητές, παίκτες και εμείς λέγαμε πως αγωνιστικά θα ήταν καλύτερα να είμαστε με την Πελοπόνησσο αλλά από θέμα μετακινήσεων και εξόδων, θα είναι καλύτερα να είμαστε στην Αθήνα.»

«Ο ΑΟΑΝ θα πρωταγωνιστήσει σε οποιοδήποτε όμιλο»

Από πλευράς ΑΟΑΝ, ο Μάνος Μακράκης υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρωταγωνιστήσει όπως και να ‘χει ενώ τόνισε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν ο όμιλος της Πελοποννήσου.

«Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο, ίσως τον πιο δύσκολο της Γ’ Εθνικής όμως ο σχεδιασμός που έχει γίνει από άποψη έμψυχου δυναμικού, προπονητικού επιτελείου, η ομάδα έχοντας σοβαρή διοίκηση και τον κόσμο στο πλευρό της, νομίζω θα ανταπεξέλθει και θα είναι ανταγωνιστική.

Ο ΑΟΑΝ θα πρωταγωνιστήσει σε οποιοδήποτε όμιλο. Σίγουρα το ιδανικό σενάριο θα ήταν να μπούμε στον όμιλο της Πελοποννήσου καθώς γνωρίζουμε ότι το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα καταθέσουμε τα όπλα.

Οι Αθηναϊκές ομάδες ανέκαθεν είναι δυνατές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όμως θεωρώ ότι και η δική μας ομάδα, όπως και οι υπόλοιπες της Κρήτης, θα είναι πολύ ανταγωνιστικές.»

«Δύσκολος όμιλος»

Φειδωλός στη δήλωσή του ήταν ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Τυμπακίου Γρηγόρης Μαντζώρος. 

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος με δυνατές ομάδες από την Αθήνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα