«Φωτιά» από αρνητικά σχόλια έχει πάρει το προφίλ στο Facebook του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος χθες το βράδυ ακολούθησε μια ανυποψίαστη κοπέλα μέχρι το σπίτι της, με το μόριό του έξω από το παντελόνι του.

Η κοπέλα έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω ανάρτησής της στο Facebook προκειμένου να βρεθεί ο δράστης, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό και στην Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος ακολούθησε την άτυχη κοπέλα τουλάχιστον για 300 μέτρα από την στάση του Τραμ στην Αιγαίου, στη Νέα Σμύρνη, μέχρι και το σπίτι της.

Άτομα που είδαν στο διαδίκτυο βίντεο του περιστατικού, ανακάλυψαν το προφίλ του επιδειξία και εκεί… τον λούζουν με διάφορα επίθετα, σε περισσότερα από 600 σχόλια μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Στα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, γυναίκες χρήστες αναφέρουν «Εξαιτίας σου φοβόμαστε να γυρνάμε σπίτι και να περπατάμε μόνες. Ωραία ανατροφή σου έδωσαν οι γονείς σου, να κυνηγάς κοπέλες με το π… έξω.. δεν την γλίτωσες αυτή τη φορά όμως!!! αν ομως το κανεις βρες τρύπα να κρυφτείς», «Δεν περίμενες να μαθευτεί ε; Να σε κράζουν όλοι; Νόμιζες ότι θα την έβγαζες έτσι. Σκουπίδι. Σε ψάχνουμε», «Εύχομαι να βρεθούν όλοι οι όμοιοί σου», «Κρέμασμα θέλει κανονικά» και «Απορώ πως αντικρίζεις τη μάνα σου. Τις αδελφές σου τις φίλες σου ακόμα και τη κοπέλα σου. Ντροπή!!!!».

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 22χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίζεται η δικογραφία και αύριο το πρωί θα πάει στον Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr