Φονικό στον Μυλοπόταμο: «Σήμερα χάνω τα πάντα, σήμερα τελειώνουν όλα», λέει ο αδερφός του 22χρονου

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά…», δήλωσε ο αδερφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από 44χρονο συγχωριανό του

Ο αδερφός του θύματος μιλώντας στο Mega ξεσπά κάνοντας λόγο για μία έχθρα που κρατάει πολλά χρόνια και ο πόνος που νιώθει τον κάνει να λέει σκληρά πράγματα που ωστόσο δεν τα εννοεί. «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο… Δεν μπορώ να καταλάβω… Προσπαθώ… Δεν μπορώ να καταλάβω…», επεσήμανε ο αδερφός του 22χρονου.

Όπως λέει από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε. Όλα άλλαξαν τη στιγμή που ο 44χρονος πάτησε τη σκανδάλη. «Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα… Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα;… Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», δήλωσε ακόμη.

Την  ίδια ώρα το Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από τα σπίτια τόσο του θύματος όσο και του δράστη, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα