Φονικό στο Μυλοπόταμο: Παραδόθηκε ο 44χρονος δράστης

Πρέπει να διαβάσετε

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης του φονικού στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο συγχωριανό του παραδόθηκε στην αστυνομία, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο 44χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ο 44χρονος ομολόγησε πως εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκεται το όπλο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 44χρονος υποστήριξε πως είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του θύματος κατά τη διάρκεια του οποίου αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες.

Σκότωσε τον συγχωριανό του με 4 σφαίρες στην πλάτη

Αυτές ήταν άλλωστε και οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή, αφού πηγές ανέφεραν πως δράστης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα σε δρόμο του χωριού, το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο, μιας και γιόρταζε ο ιερός ναός.

Ο 44χρονος φέρεται στη συνέχεια, να πήγε έξω από το σπίτι της αδερφής του θύματος και να πυροβόλησε τον 22χρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν κτηματικές διαφορές με τις αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα