Φονική κατολίσθηση στην Κρήτη: Από ασφυξία πέθανε η 45χρονη Jasmine

Πρέπει να διαβάσετε

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της Jasmine Rihar, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Κυριακή στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας, όταν ένας βράχος αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το κτίριο και η 45χρονη, να χάσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άτυχη γυναίκα δεν έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα της, στοιχείο που ενίσχυε από την πρώτη στιγμή το συμπέρασμα, πως ο θάνατος της προήλθε από ασφυξία.

Η Jasmina Rihar, βρισκόταν στο νησί για διακοπές με τον σύζυγο της και τον 9χρονο γιο της ενώ μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, πως η 45χρονη χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και τόσο άδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η σορός της άτυχης γυναίκας αναμένεται – εκτός απροόπτου – μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μεταφερθεί στην πατρίδα της, όπου συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Την ίδια στιγμή, ο 9χρονος γιος της, έλαβε εξιτήριο την Δευτέρα από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, στο οποίο νοσηλευόταν για προληπτικούς λόγους, χωρίς σοβαρά προβλήματα ενώ μαζί του παρέμενε και ο σύζυγος της 45χρονης Jasmine.

Θλίψη για το θάνατο της Jasmine Rihar

Ο θάνατος της 45χρονης γυναίκας, έχει σκορπίσει θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

Η 45χρονη Jasmina, μετέφραζε κείμενα και βιβλία από τα ισπανικά στα γαλλικά ενώ επίσης, όπως αναφέρει το druzina.si, ήταν μεταφράστρια φιλοσοφικών και θεολογικών βιβλίων.

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα των φίλων και συνεργατών της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι η 45χρονη δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Μάλιστα, σε ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο τους, αναφέρεται πως «ήταν ένας ήρεμος χαρακτήρας» και πως «έμοιαζε να είχε βρει αυτό που έψαχνε στη ζωή».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συνεργάτες της άτυχης γυναίκας, η τραγική ειρωνεία είναι πως «ακόμα και όταν φέτος διαγνώστηκε με καρκίνο και τα πράγματα δεν ήταν καλά, παρέμεινε ήρεμη».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα