Για το βιβλίο του, την εμπειρία της φυλακής, αλλά και την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας σήμερα μίλησε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA πρώην υπουργός Φοίβος Ιωαννίδης.

«Μία ζωή γεμάτη» ο τίτλος του βιβλίου ένας τίτλος ανταποκρίνεται όπως είπε στην ζωή που έζησε προσθέτοντας πως «οι εμπειρίες είναι που αξίζουν στη ζωή»

Ο Φόιβος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην περίοδο της φυλάκισης του τονίζοντας πως ποτέ δεν μετάνιωσε για τα πιστεύω του παρά το ότι τον οδήγησαν στη φυλακή την οποία χαρακτήρισε μεγάλο πανεπιστήμιο« είναι μεγάλη η σοφία που σου δίνει η φυλακή».

Αναφερόμενος στη σημερινή πολίτικη κατάσταση της χώρας ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν έκρυψε την απογοήτευση του καθώς όπως ανέφερε «δεν με ικανοποιεί η πολιτική κατάσταση του σήμερα. Όμως πρέπει να πω πως η χώρα μας έχει κάνει βήματα μπροστά.»

Τέλος ο Φοίβος Ιωαννίδης αναφερόμενος στο σκίτσο του Δημήτρη Ξυριτάκη που είναι στο εξώφυλλο του βιβλίου υποστήριξε πως ήταν μεγάλη απώλεια για το Ηράκλειο η απώλεια του Δημήτρη Ξυριτάκη τονίζοντας πως ήταν μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ήθελε με τον τρόπο αυτό να τον τιμήσει