Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, 2025
15.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Φοινικούντα: Αλληλοκατηγορούνται φερόμενος δράστης και συνεργός για το στυγερό έγκλημα στο κάμπινγκ

Πρέπει να διαβάσετε

Στις… τηλεφωνικές επικοινωνίες, που είχαν μεταξύ τους τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στη συγκλονιστική υπόθεση του διπλού φονικού στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα, εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές ότι θα βρουν τις απαντήσεις που αναζητούν, τη στιγμή που ο φερόμενος δράστης δεν δείχνει να συνεργάζεται.

Ο 22χρονος φερόμενος φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του συνελήφθη χθες, μεταφέρθηκε στην Καλαμάτα και σήμερα, Τετάρτη (15/10/25) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το ίδιο και ο 22χρονος συνεργός του, που παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες στη ΓΑΔΑ, ομολογωντας ότι πήγε μαζί με τον φερόμενο δράστη στο κάμπινγκ το μοιραίο βράδυ, δίχως ωστόσο να εμπλακεί στο έγκλημα.

Σημειώνεται πως χθες μετέβη στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του θύματος και αυτόπτης μάρτυρας του διπλού φονικού, για να αναγνωρίσει τον φερόμενο δολοφόνο, τον έναν από τους 22χροονους άνδρες, τον οποίο και αναγνώρισε.

Ο ανιψιός δεν αναγνώρισε τον συνεργό
Ωστόσο, ο ανιψιός του 68χρονου δεν αναγνώρισε τον 22χρονο συνεργό, παρότι τον γνώριζε και του είχε παράσχει δωρεάν διαμονή στο κάμπινγκ το καλοκαίρι του 2022.

Απο την πλευρά του, ο φερόμενος δράστης δεν παραδέχεται τη διπλή δολοφονία, αρνείται τα πάντα και ρίχνει όλες τις ευθύνες στον 22χρονο συνεργό, ο οποίος με τη σειρά του κατηγορεί τον φερόμενο φυσικό αυτουργό.

Ο ανιψιός του θύματος έχει αφεθεί ελεύθερος και πλέον οι αρχές περιμένουν τι θα δείξει η άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των εμπλεκομένων μερών, προκείμενου να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, και αν χρειαστεί ο ανιψιός του θύματος να κληθεί ξανά για κατάθεση.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος συνεργός είναι ο νεαρός άνδρας που έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ να είναι πάνω σε ένα λευκό σκούτερ με τον φερόμενο δράστη και μαζί να κατευθύνονται προς το κάμπινγκ λίγο πριν τη διπλή δολοφονία.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι δύο συνομίληκοι νεαροί πήγαν στον κάμπινγκ για να εκβιάσουν τον 68χρονο να τους δώσει χρήματα.

Κατήγγειλε δε κατά τη χθεσινή κατάθεση του στη ΓΑΔΑ ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από το θύμα το καλοκαίρι του 2022.

Το τηλεφώνημα πριν τη δολοφονία
Ο 22χχρονος συνεπιβάτης της μηχανής αποδείχτηκε ότι λίγο πριν τη δολοφονία είχε επικοινωνήσει με άτομο που βρισκόταν εντός του χώρου του κάμπινγκ με τις Αρχές να θεωρούν ότι ήταν το τηλεφώνημα «αναγγελίας» της δολοφονίας που θα ακολουθούσε τα επόμενα λεπτά.

Πάντως, όταν το μεσημέρι οι Αρχές ζήτησαν από τον 22χρονο να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος τους είπε ότι δεν το έχει πια γιατί το πέταξε σε υπόνομο.

ΠηγήCnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα