Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Επαρχίας Βιάννου «Ο ΔΙΑΒΑΤΗΣ» διοργανώνει φιλανθρωπικό Bazaar, με σκοπό την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (Μ.Ε.Θ. Παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η.).
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Μ.Ε.Θ. Παίδων του ΠΑΓΝΗ αποτελεί έναν νευραλγικό φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας, εξυπηρετώντας καθημερινά παιδιά από ολόκληρη την Κρήτη και, συχνά, από άλλες περιοχές της χώρας. Στόχος της δράσης μας είναι η υποστήριξή της μέσω της αγοράς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Η φετινή μας προσπάθεια μεγαλώνει και σας θέλουμε δίπλα μας! Το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, σας περιμένουμε στη Λότζια, για μια ημέρα γεμάτη δράσεις, χαμόγελα και προσφορά.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, παιδικές δράσεις, χορό, μουσική, καθώς και εκλεκτό καφέ και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους. O καλλιτέχνης Μανόλης Στρατάκης θα είναι μαζί μας με τα έργα του και θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιες από τις δημιουργίες του στηρίζοντας παράλληλα τον σκοπό μας.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε νέους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα PICU_FIGHTERS, όπου θα αναρτώνται όλες οι ενημερώσεις σχετικά με το όραμά μας και τις δράσεις του Bazaar. Ο σύνδεσμος για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στα σεμινάρια πρώτων βοηθειών καθώς και το αναλυτικό μας πρόγραμμα είναι ο εξής:
Ευχαριστούμε για την στήριξη της προσπάθειας το Δήμο Ηρακλείου, το προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων ΠΑΓΝΗ και τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και τους πολυάριθμους χορηγούς μας για την ευγενική τους προσφορά.
Καλούμε τα μέλη, τους φίλους μας και όλους τους Ηρακλειώτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια κατά την εορταστική περίοδο. Το σύνολο των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για τον ανωτέρω σκοπό.


