Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τον τρόπο με τον οποίο νεαρή κοπέλα, γλύτωσε από τα ορμητικά νερά.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μίλησε στο Creta24, για τον τρόπο με τον οποίο η κόρη του κατάφερε να βγει σώα από τον χείμαρρο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος της ΑΣΟΕΕ και βρισκόταν εδώ, καθώς λόγω του κορωνοϊού, τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από την περιοχή της Αμνισσού, όπου μένουν, και πήγε να αγοράσει βιβλία. Όταν έφτασε στον Καρτερό, το ρέμα είχε ήδη «φουσκώσει» επικίνδυνα. Η ίδια όσο βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, αντιλήφθηκε ότι τα λίγα εκατοστά νερού που είχαν «πέσει» μέχρι εκείνη τη στιγμή, δυσκόλευαν την κίνηση του αυτοκινήτου.

Ευτυχώς, η ίδια είχε την ευστροφία και πρόλαβε να βγάλει τη ζώνη, ώστε να βγει από το αυτοκίνητο πριν κλειδώσει. Η κοπέλα, περπάτησε για λίγο στα λασπόνερα, μέχρι να πιαστεί από τον στύλο και να γατζωθεί, περιμένοντας τους άνδρες της πυροσβεστικής να την προσεγγίσουν και να την μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο ενώ το αυτοκίνητο της, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο κ. Θανάσης βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή, όμως δεν τον άφηναν να πλησιάσει λόγω της επικινδυνότητας του σημείου.

«Ευχαριστώ τους Πυροσβέστες και όσους βοήθησαν για να σωθεί το παιδί μου. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Creta24.