Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2025
11.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Εξαφανίστηκε 13χρονος πριν δύο εβδομάδες από χώρο φιλοξενίας

Πρέπει να διαβάσετε

Εξαφανίστηκε το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο ο Τόμαχ Αράρ, 13 ετών, συριακής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα Παρασκευή 28 του μήνα για την εξαφάνιση του ανήλικου και κατόπιν αιτήματος, προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδεχομένως συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Tόμαχ Αράρ έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατος και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και καφέ μπουφάν.

Εξαφανίστηκε 13χρονος πριν δύο εβδομάδες από χώρο φιλοξενίας στον Άγιο Δημήτριο

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα