Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
17.2 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Η Εβίνα Μάλτση και ο Δημήτρης Αγραβάνης στη γιορτή του Μπάσκετ στο Γάζι

Πρέπει να διαβάσετε

Δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ θα δώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στο Γάζι το Σάββατο 24 και την Κυριακή  25 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου υπό  την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Η κορυφαία μέχρι σήμερα αθλήτρια του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας Εβίνα Μάλτση και ο Δημήτρης Αγραβάνης που όλοι θαυμάσαμε πριν μερικές μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ θα συμμετέχουν στη γιορτή του Μπάσκετ στο Γάζι με αφορμή τα εγκαίνια του νέου δημοτικού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη. Τα εγκαίνια του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν στις 5 το απόγευμα της Κυριακής με πολλές εκπλήξεις, ενώ θα ακολουθήσουν οι τελικοί του τουρνουά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά 3Χ3 συνεχίζονται, είτε σκανάροντας το QR code της αφίσας, είτε τηλεφωνώντας στο 6937233667, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccXOeXi478LOwiDzG84YrwPeu6zEwNtjPBpxG3VFp4lgyiSw/viewform

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 10 ετών και άνω καθώς και ενήλικες, με ομάδες είτε ανδρών, είτε γυναικών, είτε μεικτές. Οι κατηγορίες στο τουρνουά έχουν ως εξής:

Ηλικίες μέχρι 12 ετών

Από 12 – 15 ετών

Από 15-18 ετών

Από 18 και άνω και

Από 35 ετών και άνω.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα