Ετοιμες για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών, δηλώνουν τα κορίτσια του Εργοτέλη, που κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή (11/4, 4μμ) στο Μαρτινέγκο στο Κρητικό ντέρμπι, με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Η προπονήτρια της ομάδας Γιάννα Δούκα ανέφερε για την εκκίνηση του πρωταθλήματος, ότι «επιτέλους την Κυριακή έχουμε την πρώτη αγωνιστική για το ποδόσφαιρο Γυναικών όλης της χώρας. Δεν μπορώ να κρύψω τα έντονα συναισθήματα που έχω, μετά από έναν τεράστιο αγώνα που έχει προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα. Επιτέλους οι παίκτες καταφέρνουν να κάνουν αυτό που τόσο πολύ θέλουν, να ξεκινήσουν τους επίσημους αγώνες.

Και για εμένα και για τα παιδιά είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα και θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή, πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς και να γίνει ένα σωστό, αξιόπιστο και αξιόλογο πρωτάθλημα».

Η εκ των αρχηγών της ομάδας Δανάη Σιδηρά ανέφερε από την πλευρά της: «Επιτέλους την Κυριακή έχουμε τον πρώτο μας αγώνα και είμαστε πολύ χαρούμενες και αισιόδοξες. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα την οποία έχουμε συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν, πριν τη διακοπή είχαμε και ένα φιλικό το οποίο είχαμε δώσει με μεγάλη επιτυχία.

Δεν βλέπουμε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη την Κυριακή, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένες 100% για να δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα βγάλουμε την Κυριακή προς τα έξω».