Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Eθνική Ελλάδος: Με Ανδρούτσο και Κουτσουπιά οι κλήσεις Γιοβάνοβιτς
Ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε και ο Ηλίας Κουτσουπιάς “έσπασε το ρόδι” στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία (13/11, 21:45) και τη Σερβία (16/11, 21:45) για τη League A του Nations League.
Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στη δράση έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες της εμφανίσεις στο προηγούμενο διεθνές “παράθυρο” και έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ (13/11, 21:45) και με τη Σερβία στον Βόλο (16/11, 21:45) για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της League A του Nations League.
Την Παρασκευή (06/11) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις κλήσεις της γαλανόλευκης, στις οποίες επέστρεψε ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Ηλίας Κουτσουπιάς, ο οποίος αγωνίζεται στην Άντερλεχτ. Στην αποστολή ξανά ο Θανάσης Ανδρούτσος του ΟΦΗ.
Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας:
Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης.
Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας.
Μέσοι: Ανδρούτσος, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Κουτσουπιάς, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κυζιρίδης.
Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.
Θυμηθείτε τι είχε πει στον Βασίλη Σκουντή και το BOX OUT της Τηλεόρασης CRETA πριν λίγους μήνες ο Ηλίας Κουτσουπιάς