Εθνική Ελλάδας: Παροξυσμός για τα εισιτήρια με Τουρκία

Η Εθνική Ελλάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο αγωνίζεται στο τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος δίνει βροντερό “παρών” από το ξεκίνημα των αγώνων.

Οι κερκίδες ήταν σχεδόν γεμάτες στο παιχνίδι με την Πολωνία, ενώ φαίνεται ότι επικρατεί παροξυσμός για την αναμέτρηση με την Τουρκία την ερχόμενη Παρασκευή 19/08. Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΕΟΚ, λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για τον αγώνα και το sold out θεωρείται πια δεδομένο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού και των φίλων της «επίσημης αγαπημένης» για την τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις είναι εντυπωσιακή. Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για τους αγώνες της Παρασκευής (19/8) στο ΟΑΚΑ, με την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Τουρκία (21:00) να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ είναι ανοιχτά σήμερα Πέμπτη (18/8)-που το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Τουρκία-Πολωνία (18:00) και Ελλάδα-Γεωργία (21:00)-και αύριο Παρασκευή (19/8). Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις δύο τελευταίες ημέρες του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις δια ζώσης, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεσή τους ηλεκτρονικά. Παρακαλούμε το κοινό να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήριά του, ώστε να εξασφαλίσει θέση δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα