Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Εθνική Ελλάδας: Απόψε η μεγάλη «μάχη» με τη Γερμανία στην Τούμπα για το Nations League
Πρώτη και αήττητη η «γαλανόλευκη» – Στις 21:45 η σέντρα, οι απουσίες των δύο ομάδων
Μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά περιμένει την Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται απόψε τη Γερμανία στην κατάμεστη Τούμπα, για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου της League A του Nations League.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45, με τη «γαλανόλευκη» να μπαίνει στο παιχνίδι από την κορυφή της βαθμολογίας και αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στο προηγούμενο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ολλανδία, παραμένοντας στην πρώτη θέση.
Απέναντί της θα βρεθεί η Γερμανία, η οποία θέλει να απαντήσει στην ήττα που γνώρισε από την Ελλάδα στο Άουγκσμπουργκ. Στη συνέχεια επικράτησε με 2-0 της Σερβίας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, ενώ η Ολλανδία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με πέντε.
Κατάμεστη η Τούμπα
Η Εθνική θα έχει στο πλευρό της χιλιάδες φιλάθλους, καθώς η Τούμπα αναμένεται γεμάτη για τη μεγάλη αναμέτρηση.
Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να συνεχίσει την αήττητη πορεία του και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου.
Με σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Ο Χρήστος Τζόλης τραυματίστηκε απέναντι στην Ολλανδία και τέθηκε εκτός, με τον Δημήτρη Πέλκα να καλείται στη θέση του. Εκτός παραμένει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.
Προβλήματα υπάρχουν και για τη Γερμανία, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τους Σερζ Γκνάμπρι, Κάι Χάβερτς και Τζαμάλ Μουσιάλα.
Η σέντρα στο Ελλάδα – Γερμανία θα γίνει στις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA και το Novasports Start.