ΕΡΤ: ΕΔΕ μετά τα δημοσιεύματα για το αθλητικό τμήμα

Η διοίκηση έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης “με στόχο την πλήρη και εις βάθος διερεύνηση των ενδεχόμενων καταγγελιών”.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την ΕΡΤ, μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος του καναλιού, Γιάννη Δάρα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του αθλητικού τμήματος, η διοίκηση της εταιρείας έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με στόχο την πλήρη και εις βάθος διερεύνηση των ενδεχόμενων καταγγελιών“.

“Η ΕΡΤ αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα κάθε ζήτημα που άπτεται της λειτουργίας της και δεσμεύεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με γνώμονα τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της εύρυθμης λειτουργίας της”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ

“Η ΕΡΤ παραμένει σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της διαφάνειας και της ορθής λειτουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του αθλητικού τμήματος, η διοίκηση της εταιρείας έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με στόχο την πλήρη και εις βάθος διερεύνηση των ενδεχόμενων καταγγελιών.

Η ΕΡΤ αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα κάθε ζήτημα που άπτεται της λειτουργίας της και δεσμεύεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με γνώμονα τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της εύρυθμης λειτουργίας της”.

Προηγούμενο

Φραγκίσκος Παρασύρης: «Η εκπομπή SOS από την Καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ επιβάλλει άμεσες πρωτοβουλίες»

Επόμενο

Παύλος Μαρινάκης: «Όχι» στην Προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Αμοργός: «Χαλαρός» κάτοικος προσκαλεί κόσμο στο νησί – «Καλώς να έρθετε, δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ» – Δείτε βίντεο

«Χαλαρός» και χαμογελαστός εμφανίστηκε στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο κάτοικος της Αμοργού, Νικήτας Γιαννακόπουλος, ο οποίος έζησε το τσουνάμι…