Έρευνες στο αυτοκίνητο που βρέθηκε με βαρύ οπλισμό

Πρέπει να διαβάσετε

Κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε βαρύς οπλισμός βρέθηκε από την ΕΛΑΣ στο Νέο Κόσμο.

Το ΙΧ βρέθηκε χθες το βράδυ στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το όχημα δεν της ανήκει πλέον.

Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Εκεί οι αστυνομικοί άνοιξαν το ΙΧ και εντόπισαν μέσα σε αυτό δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των εγκληματολογικών εργαστηρίων προκειμένου να ελέγξουν το αυτοκίνητο και τον οπλισμό που βρέθηκε.

Μάλιστα, έρευνες διεξάγει στο αυτοκίνητο και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), έτσι ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει οτιδήποτε επιλήψιμο.

Τα όπλα, ήδη έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια έτσι ώστε να γίνει βαλλιστική έρευνα για να το αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Βίντεο από τις έρευνες:

Νέος Κόσμος: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο | newsbomb.gr

* Φωτορεπορτάζ Χάρης Γκίκας

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα