Έρχονται διώξεις για Αντρέα Ανιέλι και Γιουβέντους

Πρέπει να διαβάσετε

Σημαντικές εξελίξεις στην Γιουβέντους, μετά την παραίτηση του προέδρου της, Αντρέα Ανιέλι, αλλά και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του ιταλικού συλλόγου.

Από τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, μέχρι τον αντιπρόεδρο και πρώην ποδοσφαιριστή, Πάβελ Νέντβεντ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του Δ.Σ. της “βέκια σινιόρα” παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους, με τον Τζιανλούκα Φερέρο να μπαίναι στην ηγεσία της.

Τα προβλήματα για την απερχόμενη διοίκηση φαίνεται πως μόλις αρχίζουν. Ο αρμόδιος εισαγγελέας του Τορίνο ζήτησε να ασκηθούν διώξεις στον Αντρέα Ανιέλι, σε άλλα 11 πρόσωπα της διοίκησης και στην ίδια τη Γιουβέντους, και να δικαστούν για ψευδείς λογιστικές και φορολογικές δηλώσεις.

Ο ιδιοκτήτης της «κυρίας», Αντρέα Ανιέλι, δήλωσε για τις εξελίξεις: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της Γιουβέντους και είμαι σίγουρος πως αυτές οι εξελίξεις δεν θα την επηρεάσουν στο γήπεδο», τόνισε σχετικά ο Ανιέλι, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία στις 19 Μαΐου του 2010 και ύστερα έφτασε, μεταξύ άλλων, στο ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα