Έρχεται Κρήτη η Μαρία Καρυστιανού

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη

Περιοδείες ανά την Ελλάδα φαίνεται ότι ετοιμάζει η Μαρία Καρυστιανού, η οποία παρά το γεγονός ότι –  δημοσκοπικά –  «χάνει έδαφος» και μάλιστα με πολύ γρήγορο ρυθμό, ετοιμάζει με τους συνεργάτες της το νέο κόμμα.

Μετά τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις, την εξωτερική πολιτική και τα ελληνοτουρκικά η κα.Καρυστιανού έχει αφήσει στην άκρη τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και κυρίως συνεντεύξεις και προετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επισκέψεις σε διάφορα σημεία της χώρας: αμέσως μετά το Πάσχα θα μεταβεί στην Κρήτη, προκειμένου να έλθει σε επαφή με πολίτες αλλά και να κουβεντιάσει με συνεργάτες/υποστηρικτές της οργανωτικά θέματα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη είχε σχεδιαστεί για νωρίτερα, ωστόσο, το ξέσπασμα του πολέμου στη Μέση Ανατολή – μεταξύ άλλων – την υποχρέωσε να την αναβάλει για κάποιο διάστημα.

Προηγούμενο

Ρέθυμνο: «Άνοιγαν» αυτοκίνητα με το παιδί τους στην αγκαλιά!

Επόμενο
Σούπερ μάρκετ: Προϊόντα με «μείωση τιμής» παρουσιάζουν... αυξήσεις - Δεν έχει τέλος η ακρίβεια

Ανησυχούν οι καταναλωτές για τις επιπτώσεις του πολέμου - Τί δείχνει έρευνα

Σχετικά Άρθρα