ΕΠΟ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία

Πρέπει να διαβάσετε

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Nations League.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ στη Ριζούπολη με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία στις 27/9.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδας έχει εξασφαλίζει την πρώτη θέση στον όμιλο της, με τους δυο τελευταίους αγώνες να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα σκόπευε να υποδεχθεί τη Βόρεια Ιρλανδία στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, αλλά η πόλη δεν διαθέτει αεροδρόμιο και οι Βορειοϊρλανδοί είχαν δικαίωμα να ζητήσουν να αλλάξει η έδρα του αγώνα, όπως και έκαναν, για να εξυπηρετήσουν τους περίπου 600 οπαδούς τους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση

«Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Β. Ιρλανδία, τελευταίο της Εθνικής μας Ομάδας στον 2ο όμιλο της League C του UEFA Nations League 2022-23 («Γεώργιος Καμάρας», 27/09/2022, 21:45).
Αγοράστε τα εισιτήρια σας μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά και πανηγυρίστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα την πρωτιά στον όμιλο, την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική, καθώς πέτυχε τέσσερις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα στη διοργάνωση.
Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις διαθέσιμες θύρες (3,4,5,6 και 7) έχουν ως εξής:
Ενηλίκων: 10€
Παιδικό: 5€
* Δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο γήπεδο και όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα