ΕΠΟ: Ενημερώνει UEFA ο Μπαλτάκος για τα όσα έγιναν στη σύσκεψη για τη Super League

Πρέπει να διαβάσετε

Στα γραφεία της UEFA θα βρεθεί την Τρίτη (28/03) ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Ιάκωβο Φιλιππούση προκειμένου να ενημερώσει για τη συνάντηση της Δευτέρας (27/03) με τους μεγαλομετόχους των έξι ομάδων που μετέχουν στα play offs της Super League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μαζί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας αναμένεται να έχουν συνάντηση με αξιωματούχους της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Βασικό θέμα θα είναι η ενημέρωση για τα όσα έγιναν στην σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας (27/03) στο Πάρκο Γουδί.

Ο Τάκης Μπαλτάκος αναμένεται να αναφερθεί στη συμπεριφορά των παραγόντων που έδωσαν το «παρών», είτε δια ζώσης, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και για το επεισόδιο στο τέλος της συνάντησης με τον Κώστα Καραπαπά.

Βέβαια, το ραντεβού των δύο ανδρών της ΕΠΟ με την UEFA ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό και στα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα από τα βασικά είναι και η διαιτησία, που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, θα τεθεί επί τάπητος και η πιθανότητα παρουσίας διοικούσας επιτροπής από την UEFA και τη FIFA, ένα θέμα που είχε συζητηθεί και στην πρόσφατη επαφή που είχε με τους ανθρώπους της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα