Επιβεβαίωση Creta24: Oρκίζεται βουλευτής ο Φ. Παρασύρης – Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Ανδρουλάκης

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Creta24, καθώς όπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ επίσημα, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Όπως είχε γράψει το Creta24, η επιλογή έδρας από το Νίκο Ανδρουλάκη αποτελούσε βασικό θέμα συζήτησης στα πολιτικά πηγαδάκια του Ηρακλείου τις τελευταίες ημέρες, αφού έχει ξεχωριστή σημασία η εκπροσώπηση του Ηρακλείου στα βουλευτικά έδρανα έστω για αυτές τις λίγες ώρες που θα σχηματιστεί σύνθεση στο κοινοβούλιο.

Η λογική του νέου ΠΑΣΟΚ, με τα νέα και φρέσκα πρόσωπα, μαρτυρούσε πως ο πρόεδρος Ανδρουλάκης θα επέλεγε την έδρα της ΑΘεσσαλονίκης κάτι που σήμερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται τέλος, πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.”

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα