Επιβεβαίωση Creta24: Εντοπίστηκαν νέες συσκευασίες με ναρκωτικά σε παραλία της Κρήτης

Πρέπει να διαβάσετε

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Creta24, μετά και την νέα «ορφανή» παρτίδα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε παραλία του Ρεθύμνου.

Όπως είχαμε γράψει, όταν πριν λίγες ήμερες αστυνομικοί ανακοίνωναν την εύρεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης σε παραλιακό σημείο στον ΒΟΑΚ, στο Ρέθυμνο, «ορφανής» όπως τη χαρακτήριζαν, υπήρχε στη σκέψη τους ότι τα ναρκωτικά τα ξέβρασε η θάλασσα και πως θα βρεθούν και άλλες ποσότητες.

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον εντοπισμό τεσσάρων νέων συσκευασιών, σε παραλία του Ρεθύμνου, οι οποίες περιείχαν συνολικά 134 κιλά και 150 γραμμάρια κάνναβης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Aστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με τη συνδρομή λιμενικών του Λιμεναρχείου Ρεθύμνης μετά από εξερεύνηση που πραγματοποίησαν σε παράκτιες περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης εντόπισαν σήμερα 4 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 134 κιλά και 150 γραμμάρια κάνναβης.

Ανωτέρω συσκευασίες οι οποίες ήταν εμποτισμένες με θαλασσινό νερό, περισυλλέγησαν από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα