Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
12.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Επιτυχημένη η παρουσία της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στον Πεύκο του Δήμου Βιάννου

Πρέπει να διαβάσετε

Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης συνέχισε την επιτυχημένη παρουσία της στο Δήμο Βιάννου, μιας και βρέθηκε στις 18 Δεκεμβρίου έξω από το Περιφερειακό Ιατρείο Πεύκου.

Στα πλαίσια της παρουσίας της, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με το Δήμο Βιάννου, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας δέχτηκε την επίσκεψη 29 γυναικών από την περιοχή, με το προσωπικό της Μονάδας να της υποβάλλει σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Σημειώνεται ότι η δράση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Βιάννου, εντάσσεται στην εκστρατεία πρόληψης «Είναι στο Χέρι μου», που έχει ξεκινήσει δυναμικά, επιδιώκοντας να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια για να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη στους πολίτες, έχοντας ως προτεραιότητα όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Υγεία, η οποία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων.

Στα πλαίσια αυτά και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, πραγματοποιήθηκε και η παρουσία της Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στο Δήμο μας, την οποία επισκέφθηκαν 29 γυναίκες που υποβλήθηκαν σε προληπτικό έλεγχο.

Μέσα σε συνθήκες δύσκολες, αποτελεί δέσμευση μας προς τους δημότες, η συνεχής προσπάθεια για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και των Δομών της, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και εργαλείο που υπάρχει.

Ζητούμενο εξάλλου της Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση του δικαιώματος όλων των δημοτών στην Υγεία», επισήμανε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Βιάννου κ. Μιχάλης Παπαδήμας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα