Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Επίθεση με σκουπόξυλο σε οδηγό ταξί στον Βόλο – Του έσπασαν τον καρπό
Ο 52χρονος καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση μετά την άρνησή του να επιβιβάσει στο ταξί δύο άνδρες – Στην Αστυνομική Διεύθυνση για μήνυση
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/9) στην πιάτσα των ταξί έξω από το Κοιμητήριο Ταξιαρχών στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου ένας 52χρονος οδηγός καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με σκουπόξυλο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον καρπό του.
Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού, την οποία επικαλείται το magnesianews.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ένας Ρομ προσέγγισε το ταξί του ζητώντας να πραγματοποιήσει διαδρομή. Ο οδηγός αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης δεν πληρώνει και δεν επιθυμούσε να τον μεταφέρει.
Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, στο σημείο εμφανίστηκε ο γιος του πρώτου, ο οποίος φέρεται να κινήθηκε επιθετικά εναντίον του οδηγού. Όπως περιγράφει ο 52χρονος, ο δεύτερος έφυγε προσωρινά από το σημείο, πήρε ένα σκουπόξυλο και επέστρεψε κρατώντας το σπασμένο αντικείμενο. Ο οδηγός υποστηρίζει ότι αρχικά κινήθηκε εναντίον του με το μυτερό άκρο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε στο χέρι, προκαλώντας του κάταγμα.
«Έσπασε το σκουπόξυλο και με τη μύτη κινήθηκε προς το μέρος μου, με το μυτερό σημείο να με χτυπήσει στην κοιλιά. Ο πατέρας προσπαθούσε να τον τραβήξει πίσω και χτύπησε και τον πατέρα του. Κάποια στιγμή με χτύπησε στο χέρι και μου το έσπασε», ανέφερε ο 52χρονος μιλώντας στο magnesianews.gr.
Με την άφιξη άλλων οδηγών ταξί στην πιάτσα, οι δύο άνδρες φέρεται να αποχώρησαν από το σημείο. Ο τραυματίας οδηγός μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου «Ο Άγιος Χριστόφορος», Ευδόκιμο Πασχαλίδη, προκειμένου να υποβάλει μήνυση για το περιστατικό.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξετάζεται συγκέντρωση οδηγών ταξί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, ως αντίδραση στο περιστατικό.
Οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου αναμένεται να διερευνηθούν από τις αστυνομικές αρχές.