Επίθεση με μαχαίρια εναντίον παρέας – Τρεις τραυματίες

Πρέπει να διαβάσετε

Τέσσερα άτομα κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από άγνωστους. Οι τρεις εκ των τεσσάρων είχαν τραυματιστεί σε διάφορα μέρη του σώματος τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα αστυνομικό περιπολικό πήγε σε χώρο δίπλα από ξενοδοχείο της τουριστικής περιοχής Λεμεσό, όπου εντόπισαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία έφεραν τραύματα.

Πρόκειται για 20χρονο, 21χρονο και 35χρονο, οι οποίοι ανέφεραν πως, μισή ώρα νωρίτερα, δέχθηκαν επίθεση από 4-5 άγνωστους που είχαν μαζί τους μαχαίρια.

Κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στον αριστερό βραχίονα, στον αριστερό μηρό, στο κεφάλι και στον κορμό και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 35χρονου, ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα στην περιοχή του θώρακα, ενώ ο 21χρονος, που έφερε εκδορές στον αριστερό βραχίονα αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα