Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Επίθεση με καυστικό υγρό: Το οξύ το είχε γενικά για άμυνα, υποστηρίζει ο δικηγόρος της 38χρονης

Πρέπει να διαβάσετε

Μέρος της υπερασπιστικής γραμμής που θα αναπτύξει στην απολογία της το Σάββατο η 38χρονη που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του συζύγου της στην Κρήτη, ανέπτυξε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης.

Αρχικά ο δικηγόρος της 38χρονης, μιλώντας στο MEGA, περιέγραψε τι υποστηρίζει η πελάτης του ότι συνέβη το επίμαχο βράδυ. «Εκείνο το βράδυ είχε συνάντηση με τον σύζυγό της σε ένα ξενοδοχείο. Αυτός κάποια στιγμή έφυγε, παρέμεινε η συγκεκριμένη μόνη της και όταν επέστρεψε στις 4 το βράδυ τσακώθηκαν, τη χτύπησε και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά για δεύτερη φορά και του έριξε το υγρό» είπε χαρακτηριστικά.

Αφού πρόσθεσε ότι το υγρό που έριξε η 38χρονη «δεν είναι βιτριόλι αλλά καθαριστικό με οξύ», ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις αλλά η πελάτης του δεν είχε καλές σχέσεις με τη οικογένειά της και ο 36χρονος προσπαθούσε να κρύψει ότι είχε σχέση μαζί της.

Παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι η 38χρονη είχε το καυστικό υγρό «γενικά για άμυνα».

«Ήταν σε άμυνα, είναι δεδομένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κακοποιηθεί, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, στο παρελθόν έχει υποβάλλει μήνυση στην οικογένεια του συζύγου της. Μέχρι και τον γάμο που έκαναν μέσα στη φυλακή, γιατί αυτός ήταν κρατούμενος στις φυλακές, αυτός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος για συγκεκριμένους λόγους» είπε ακόμα ο συνήγορος υπεράσπισης της 38χρονης.

Ο ίδιος διευκρίνισε, επίσης, ότι την επιμέλεια των παιδιών που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο η 38χρονη την έχασε «διότι παντρεύτηκε τον 36χρονο. Ο πρώην σύζυγός της προσέφυγε στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύουν τα παιδιά μου με τον νέο σύντροφο της μητέρας τους».

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε, τέλος, ότι η 38χρονη φοβάται μήπως η οικογένεια του 36χρονου προβεί σε αντίποινα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα