Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο – Αλ. Κούγιας: Ξέρουμε το τηλέφωνο της «Στεφανίας» και θα υποβάλλουμε μήνυση

Πρέπει να διαβάσετε

Μήνυση κατά της «Στεφανίας» αναμένεται να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας και η Αλεξάνδρα Σπανάκη, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, καθώς γνωρίζουν τον αριθμό που φέρεται να χρησιμοποίησε για να καλέσει τον 36χρονο και να τον οδηγήσει στο ξενοδοχείο όπου του επιτέθηκε η 38χρονη.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε νέα ανακοίνωση ότι θα υποβάλλει μήνυση για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στη γυναίκα που φέρεται να συνεργάστηκε με τη 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο γνωστός δικηγόρος, η μήνυση θα γίνει κατά αγνώστων στοιχείων, όμως σημειώνει ότι έχει στην κατοχή του τον αριθμό τηλεφώνου που φέρεται να χρησιμοποίησε. Ήταν ήδη γνωστό πως η μυστηριώδης «Στεφανία» είναι υπαρκτό πρόσωπο, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις των δύο δικηγόρων του θύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Κούγιας, έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος της 38χρονης, που προσπαθώντας να αφαιρέσει τη ζωή του εντολέως μας Γ.Μ., τον σακάτεψε και τον παραμόρφωσε για όλη του τη ζωή, χρησιμοποιώντας ένα οξύτατο υλικό, τη σύσταση του οποίου θα διαπιστώσει η κυρία ανάκριση.

Κατ’ εντολή του επικεφαλής του γραφείου μας, μέχρι τη στιγμή που εκδίδεται το παρόν δελτίο τύπου, δεν έχουμε λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και η οιαδήποτε διαρροή του περιεχομένου της θα οφείλεται στην κυρία κατηγορουμένη και την υπεράσπισή της.

Πληροφορηθήκαμε ότι η ήδη προσωρινά κρατούμενη κυρία κατηγορουμένη, δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο, συνεχίζει να είναι λαλίστατη στις τηλεοπτικές εκπομπές επιλογής της υπερασπίσεώς της και συνεχίζει να συκοφαντεί με ακραίο τρόπο τον εντολέα μας και την οικογένειά του, παρουσιάζοντας πρωτοφανή ψέματα, που μας κάνει εντύπωση η υπεράσπισή της, αφού τίποτα απ’ αυτά τα οποία ισχυρίζεται, αφενός μεν δεν την εξυπηρετούν σε τίποτα υπερασπιστικά, αφετέρου προκαλεί το περί δικαίου συναίσθημα και δοκιμάζει την κοινή λογική.

Θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας, πιθανότατα αύριο και αφού τα επεξεργαστούμε, με τους συνεργάτες μας, θα εκδώσουμε δελτίο τύπου.

Συγχρόνως, μαζί με τη συνάδερφό μας, κα Σπανάκη και μετά τη μελέτη της απολογίας της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αγνώστων στοιχείων γυναίκας, η οποία χρησιμοποιώντας τηλεφωνική σύνδεση κινητού τηλεφώνου με συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος βρίσκεται στην κατοχή μας, από κοινού, παγίδευσαν το ατυχές θύμα, ώστε η κυρία κατηγορουμένη να προσπαθήσει να του αφαιρέσει με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή.

Συστήνουμε στους παρουσιαστές και δημοσιογράφους των διαφόρων εκπομπών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις τους με την κυρία κατηγορουμένη, διότι θα αναγκαστούμε να στραφούμε εναντίον οιουδήποτε θα θίξει την τιμή και την υπόληψη του άτυχου θύματος και της οικογένειάς του, τόσο με μηνύσεις όσο και με αγωγές αποζημιώσεως».

Πηγήnewsit.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα