Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο – Αδερφός 36χρονου: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι, έχει φριχτούς πόνους»

Πρέπει να διαβάσετε

«Μιλάμε για φρικτούς πόνους. Αυτό το υγρό σε βασανίζει. Έχει κάνει κάποια χειρουργεία, ακόμα μπαινοβγαίνουν οι γιατροί για να δούν τι θα κάνουν», οι δηλώσεις του αδερφού του 36χρονου λίγο καιρό μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη σύζυγό του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μιλώντας στο MEGA, ο αδελφός του θύματος αποκάλυψε το επίσημο αποτέλεσμα της ανάλυσης του καυστικού υγρού που έστειλε τον 36χρονο στο νοσοκομείο.

«Έχει αναμείξει δύο μείγματα, καυστικά. Είναι χειρότερο από το βιτριόλι. Είναι πολύ καλά διαβασμένη αυτή, πολύ καλά διαβασμένη. Έχει παρατήσει, αυτή δεν αγαπάει τα ίδια τα σπλάχνα της, τα κοπέλια της. Τα σπλάχνα της, τα απαρνήθηκε» τόνισε ο άνδρας.

Ο αδελφός του 36χρονου εξηγεί ότι το διαζύγιο του αδελφού του δεν βγήκε ποτέ γιατί η καθ’ ομολογίαν δράστρια δεν θέλησε να το υπογράψει. Μια γυναίκα, όπως την περιγράφει, χειριστική, που κάνει «το μαύρο άσπρο στη στιγμή».

«Πιστεύω έχετε καταλάβει με τι υποκείμενο της κοινωνίας έχετε να κάνετε. Αυτή έχει ένα ταλέντο, να κάνει το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Το έχει σπουδάσει αυτό το ταλέντο. Έχουν χωρίσει με τον αδελφό μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό το πράγμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι; Είναι τοξική» υποστήριξε ο αδελφός του 36χρονου.

Η μητέρα του 36χρονου και τα αδέλφια του, δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας του.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα