Επιστροφή στις προπονήσεις στις 26 Δεκεμβρίου

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε με ήττα στην Πολίχνη (3-0) τον πρώτο γύρο στην Volley League και στην προτελευταία θέση, μακριά απο τους στόχους, που είχε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και το πρόγραμμα του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο, είναι σαφώς καλύτερο, καθώς έχει όλους τους ανταγωνιστές της σωτηρίας στην έδρα του, ενώ υπάρχουν και τα πλέι-άουτ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, έδωσε ρεπό στους παίκτες του, για να περάσουν τα Χριστούγεννα και την επόμενη  Δευτέρα (26/12) τους περιμένει στο γήπεδο.

Οι προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 30/12, ενώ θα δοθεί διήμερο ρεπό για την Πρωτοχρονιά.

Στις 2/1 ο ΟΦΗ, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, για το δύσκολο εκτός  έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο του παιχνίδι για το 2023.

Στο διάστημα αυτό, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας, θα είναι σε ανοιχτή γραμμή για αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα, προκειμένου, αυτή να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο ανταγωνιστική στον δεύτερο γύρο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα