Επιστρέφουν στην κανονικότητα τα ταξιδιωτικά γραφεία το Πάσχα – Πού ζητούν να ταξιδέψουν οι Κρητικοί

Επιστρέφουν στην κανονικότητα τα ταξιδιωτικά γραφεία του Ηρακλείου, μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου Νίκη Δερμιτζάκη σημείωσε πως έχει ανοίξει η αγορά και υπάρχει μεγάλη ζήτηση τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό. «Ο κόσμος έχει αρχίσει και ελπίζει ότι κάτι καλό θα συμβεί από εδώ και πέρα. Βλέπω που έρχονται στο γραφείο για να κάνουν κρατήσεις δεν φοβούνται όπως πριν, ο εισερχόμενος τουρισμός πάει πολύ καλά».

Σύμφωνα με την κα. Δερμιτζάκη, οι Κρητικοί κάνουν κρατήσεις για όλα τα μέρη της Ελλάδος και κυρίως τα νησιά επειδή υπάρχουν απευθείας δρομολόγια με τα πλοία. «Πάνε στα νησιά, Νάξο, Ίο, Πάρο και ειδικά η πρώτη έχει πολύ κίνηση για το Πάσχα μετά υπάρχει και η υπόλοιπη Ελλάδα όπως το Ναύπλιο, η Καλαμάτα. Έχει κίνηση και η Κέρκυρα πολύ, τόσο πολύ που δεν έχουμε καμπίνες για να μπει κόσμος». 

Κλείνοντας, η κα. Δερμιτζάκη σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το εξωτερικό, ιδίως για το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. «Γίνονται μερικά ταξίδια που είναι πολύ μακριά όπως η Περσία, πάνε Σαν Φρανσίσκο. Όμως το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια πουλήθηκαν όλα!».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα