Η Επισκοπή ζητά βοήθεια για τη μικρή Αλεξάνδρα

Πρέπει να διαβάσετε

Μια διαφορετική ανάρτηση από αυτές που μας έχει συνηθίσει, δημοσίευσε η ομάδα της Επισκοπής, ζητώντας οικονομική βοήθεια για τη μικρή Αλεξάνδρα.

Πρόκειται για την 11χρονη εγγονή του αντιπροέδρου της ομάδας Ανδρέα Παπαδάκη, η οποία έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Ο σύλλογος μάλιστα έχει προσθέσει στη δημοσίευση και σχετικό link όπου μπορεί ο καθένας μας να πραγματοποιήσει τη δωρεά του.

Αναλυτικά:

«Η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα, γκολ και βόλτες… Δεν είναι μόνο δάκρυα και χαρές για την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι και αγωνία για την ίδια τη ζωή και τα ευτράπελά της.
Σ’ αυτά τα ευτράπελα, δυστυχώς, η μοίρα παίζει ένα δύσκολο παιγνίδι στην εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη, η οποία έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο.
Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός της ομάδας μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ ψάχνοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει από ιατρική φροντίδα και κάλυψη.
Με μικροποσά των 5, 10, 20 ή 50 ευρώ (φυσικά ευπρόσδεκτα και τα παραπάνω) ο δρόμος αυτός θα γίνει πιο βατός για την 11χρονη Αλεξάνδρα.
Η Αλεξάνδρα είναι ένα παιδί όπου πρωταγωνιστούσε σε όλα τα αθλήματα του σχολείου της.
Έκκληση λοιπόν για άμεση βοήθεια σε όποιον μπορεί να σταθεί δίπλα στην Αλεξάνδρα, στον Ανδρέα μας στην οικογένειά τους που είναι οικογένεια της Επισκοπής μας.
Κανε λοιπόν κατευθείαν κατάθεση εδω…

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα