Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ηράκλειο και τα μηνύματα

Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, μίλησε μεταξύ άλλων στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Πρώτη Θέση, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στα πρώτα εργοτάξια του ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος.

«Αυτό αποτελεί απόδειξη, ότι η κυβέρνηση μεθοδικά ένα έργο που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, το μελέτησε, το δημοπράτησε και είμαστε στη φάση της υλοποίησης» πρόσθεσε.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, σημείωσε ότι μεταξύ των υπουργών που θα συνοδεύουν τον πρωθυπουργό, θα βρίσκεται και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ωστόσο το «σχήμα» βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ν.Δ και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Ρωμανός σημείωσε πως ο πρωθυπουργός επισκέπτεται συχνά την Κρήτη, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες ήταν στα Χανιά, την ημέρα των Θεοφανίων βρέθηκε στην Γαύδο ενώ πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στην Χερσόνησο, όπου έδωσαν το παρών όλοι οι αρχηγοί του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Νομίζω ότι η στόχευση είναι ξεκάθαρη, η σημασία που δίνεται στην περιφερειακή ανάπτυξη της Κρήτης, όχι μόνο τουριστικά αλλά και ως πυλώνας προσέγγισης επενδύσεων και στον τομέα της τεχνολογίας – και όχι μόνο – είναι σημαντική. Αλλά φυσικά σημαντική είναι και η πρόοδος που έχει γίνει σε έργα πνοής για το νομό και για την Κρήτη. Όλα αυτά θα συζητηθούν, θα τα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός και θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις, σχετικά με αυτά κατά την επίσκεψη του» τόνισε, κλείνοντας, ο κ. Ρωμανός.

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα